BOUW & RENOVATIE
Bent u van plan om uw huis te bouwen of te renoveren in of rond Brussel?

Bouw en renovatie in Brussel

Ons bouw- en afbouwbedrijf verzorgt uw gehele werf. We zijn al meer dan 15 jaar actief en dankzij onze ervaring kunnen we u een kwalitatieve en efficiënte service bieden die naar uw behoeften luistert. Wij verzorgen zowel de (gedeeltelijke) verbouwing van uw woning, maar ook de bouwplaats. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw gebouw of een bijgebouw, ons team zal aan uw behoeften voldoen.
Oplossingen op maat van uw behoeften
Kwalitatief professioneel werk
15+ jaar ervaring

Bouwt u in of rond Brussel?

Tin Construct is een algemene aannemer gespecialiseerd in bouwplaatsen.
Onze teams en onze structuur stellen ons in staat om alle soorten privéprojecten op ons te nemen.
Wij bieden efficiënt en nauwgezet werk op maat van uw behoeften:
- nieuwbouw: wil je je woning uitbreiden? Een aanbouw, garage of veranda toevoegen? Wij nemen al dit werk uit handen. Of het nu gaat om enkel grote werken of om de hele site met de finishing touch.
- grote werken en grondwerken: als u een huis bouwt, zijn verschillende voorbereidende stappen essentieel voordat de eerste zichtbare steen wordt gelegd. Grondwerken om de grond voor te bereiden, de grond te egaliseren of de fundering te leggen. Vervolgens komen het metselwerk en al het werk dat komt kijken bij het bouwen van de omhulling van een huis. We hebben veel beroepen in ons bedrijf om al deze stappen op een professionele en gecoördineerde manier uit te voeren.
- sloop: wij verzorgen ook sloopterreinen. Ons doel is om van uw land een schone ruimte te maken en voorbereid te zijn op het werk dat u plant.

Een verbouwing in zicht?

Vertrouw uw renovatieproject toe aan Tin Construct en zijn professionele teams die inspelen op uw vragen en behoeften.
Tin Construct biedt u zijn renovatiediensten aan:
- Binnen- en buitenrenovatie: wij verfrissen uw woning door uw interieur of exterieur te renoveren. We renoveren onderdelen die in de loop van de tijd zijn verslechterd en gevelelementen die moeten worden bijgewerkt. Wij hechten bijzonder veel belang aan uw wensen: bent u niet degene die in deze kamers gaat wonen? Dit is de reden waarom luisteren naar de klant een van onze prioriteiten is, samen met het aanbieden van werk van hoge kwaliteit.
- Verbouwing: wilt u een deel van uw woning uitbreiden of transformeren? Wij bieden onze diensten aan voor de vergroting van uw woonkamers of hun transformatie.

Bouw en renovatie van A tot Z

Tin Construct verzorgt uw volledige werf, van grote werken tot afwerkingen.
Onze 15 jaar ervaring stelt ons in staat om een ​​echt uitgebreide bouwservice aan te bieden en om op een professionele manier te reageren op alle taken die verband houden met uw site.
Deze aanpak voor bouwplaatsen stelt onze teams in staat u een resultaat aan te bieden dat is aangepast aan uw behoeften.
De teams van Tin Construct helpen u met:
- buitenschrijnwerk.
- deksel en frame.
- constructie van de muren.
- de fundamenten leggen.
- uitvoeren van de grondwerken.

Onze diensten

Neem contact op!

Contacteer ons voor een offerte voor uw bouw- en renovatiewerven in Brussel en omstreken!
Onze experts staan ​​tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden en u een offerte voor een interventie aan te bieden.
Tin Construct een algemeen bouwbedrijf, bestaande uit teams van professionals die zich hebben bewezen in hun branche.
Copyright © 2024 TIN CONSTRUCT.
En continuant à parcourir le site, vous acceptez notre politique de confidentialité.